dinsdag 14 oktober 2014

Van losse onderdelen naar waskom en kan

Afgelopen week een een kan en een kartonnen kom op de kop getikt bij de kringloop.

Toen ik de kan tegen kwam ben ik op zoek gegaan naar de kom. Ik ben met tegellijm aan de slag gegaan. Na het drogen en verschillende laagjes verf is dit het resultaat. Ik twijfel nog of hij te donker is... Wat vinden jullie? Hij staat nu te pronken in de badkamer. Die kon wel wat gezelligheid gebruiken.
10 opmerkingen:

Jilly Garcy zei

Hoi , kwam jou tegen en dacht ga eens kijken op haar blog .
Heb me gelijk aangemeld als volger.
Ik vind jouw kruik mooi zo donker ,
Groetjes. Christel

Anoniem zei

Dat heb je mooi gedaan Helen!
Ik heb de foto's even vergroot en toen dacht ik dat je met je grijs mooi tussen de achtergrond en de lichte tegels invalt. Dus ik vind het wel mooi.

Lieve groet,
Gerry

Anoniem zei

Mooi gedaan. Je herkent ze helemaal niet meer. Ik zou de kan wel wat lichter maken, maar dat is persoonlijk. En las ik het goed: kartonnen(?) schaal. Nog nooit gezien. Wel leuk dan dat je er dit van kan maken!
Liefs, Peetje

Tante Mali zei

Wow, what a fantastic idea and fantastic work. I love this look! Thank you for sharing this!
Have a happy happy time
Elisabeth

G-STYLE zei

Wat een verandering en wat heb je dat mooi gedaan.
Staat super in dat hoekje daar.

Dank ook voor je bezoekje aan mijn blog.
Hartelijke groet Gea

Nancy Blaauwgeers zei

Leuke blog heb je, ik silde me aanmelden als volger maar op de een of andere manier lukt dat niet. Vorige week ook al niet. Groetjes, Nancy

What's in a day zei

Ha daar ben je weer, het lukt me niet om je hier te volgen, probeer ik via mijn tablet nog een keer:) maar ik heb je link veranderd naar blogspot, helaas blijft hij terugkeren naar je adres van wordpress, ik ga kijken wat hij doet bij een nieuwe post van je, ga je zeker volgen hier.

Lieve groet, Eefie

Anneke zei

Ik vind de naam van je blog zo grappig dat ik even ben gaan kijken. Mooie blog en ik vind de kleur van de schaal en kan erg mooi ik zou het zo laten. Ik probeer je te volgen maar het lukt niet ik kom nog wel bij je terug.
Groeten Anneke

inge van der sanden zei

Ik probeer me aan te melden op je blog...maar het lukt niet, kom later nog eens terug.
Je waskom is mooi geworden.

Fijne Avond,
Inge, my choice

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

Ziet er mooi uit heerlijk om zo bezig te zijn ben nieuw op je blog en zag dat jij nieuw ben in blogland heb me geprobeerd bij te voegen als volgen maar om 1 of andere reden lukt dat niet ... Probeer het van de week nog wel een keer ... wens je voor nu heel veel plezier in blogland en een fijne week ..geniet van de mooie dingen om je heen ...lieve groet rosita